Als grootste academische ziekenhuis van Nederland biedt Amsterdam UMC topzorg aan patiënten. Meer dan 15.000 professionals zetten zich iedere dag in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc.

Werken als (medisch) technicus in een universitair medisch centrum

De 400 medewerkers van ons facilitair bedrijf zorgen voor een veilig, gastvrij en duurzaam ziekenhuis. Doordat zij de processen rondom de zorg optimaliseren, kunnen de zorgprofessionals de beste zorg verlenen aan onze patiënten. De werkomgeving is uitdagend, omdat het zorgproces continu doorgaat en de patiëntveiligheid voorop staat.

Veilige, adequaat functionerende gebouwen zijn de basis voor alle diensten die locatie VUmc levert. De afdeling vastgoedbeheer is verantwoordelijk voor de instandhouding van alle gebouwen, installaties en terreinen van het ziekenhuis. Een uitdagende omgeving, want verschillende installaties zijn letterlijk van levensbelang.

Onze medisch technologen beheren en onderhouden bijna 25.000 medische apparaten; van oorthermometers tot echoapparatuur en van infuuspompen tot MRI-scanners. Ook ontwikkelen zij, samen met zorgprofessionals, diverse medische apparatuur voor zorg, onderwijs en onderzoek.

Het projectbureau huisvesting is verantwoordelijk voor het totale proces van voorbereiding, realisatie en ingebruikname van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. De komende vijf jaar is de orderportefeuille ca. € 165 mln. voor zeer uiteenlopende projecten die worden geleid in het belang van de patiëntenzorg én patiëntveiligheid.

Bèta Career Event
Het Beta Career Event, georganiseerd voor en door studenten, is al jaren een succesvolle schakel tussen bètastudenten en bedrijven. Als enige bèta-evenement in Amsterdam wordt het Beta Career Event bezocht door ca. 500 studenten uit het gehele spectrum van bèta-studies, van bachelor- tot PhD-studenten. Door middel van een informatiemarkt, interviews en workshops hebben de enthousiaste en ambitieuze studenten de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende organisaties.

Vanuit Amsterdam UMC zullen wij worden vertegenwoordigd door de afdelingen vastgoed, medische techniek, ons Projectbureau Huisvesting (PBH) en uiteraard zullen er ook recruiters aanwezig zijn.

Fokke Rakers, onze directeur PBH, zal daarnaast een workshop geven en jullie meenemen in de toekomstplannen van VUmc. Welke gebouwen komen er, wat is daar voor nodig, welke specialismen werken daar.

Ben jij technisch opgeleid en benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen het grootste academisch ziekenhuis van Nederland? Meld je snel aan en dan hopen wij jou 4 april te ontmoeten!

Datum: 04 april 2019
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Casa 400
Adres: Eerste Ringdijkstraat 4
Postcode: 1097 BC
Plaats: Amsterdam
Contactpersoon: Stichting Bèta Bedrijvencontactdag Amsterdam