Van onderzoek doen, patiënten helpen tot studeren…. onze ambassadeurs zijn trots op het werk wat ze doen.  Met veel enthousiasme en op creatieve wijze nemen ze je mee in hun dagelijkse werkzaamheden. Bekijk de social media kanalen van onze collega’s en neem een kijkje achter de deuren van Amsterdam UMC, locatie VUmc!

@babiesareourbusiness

Door Nicky, Karin, Coleen en Maxime

Babie

Ben je benieuwd hoe het werken er op de Intensive Care Neonatologie aan toe gaat? Werken met een lach en een traan, om te zorgen voor de kleinste kanjers en hun ouders. Volg ons en we laten wij jullie alles zien.

Volg babies are our business op Instagram!

@welovetodeliver

Door Geeske, Sophie, Maud, Lisanne, Alexandra, Saskia en Janet

weloveto

We love to deliver… babies! Op de verlos/kraamkamers is het letterlijk hollen of stilstaan. Wij laten je zien wat er allemaal bij een bevalling komt kijken. Met elkaar delen we verdrietige, kwetsbare, leuke en hele mooie momenten.

Volg we love to deliver op Instagram!

@RikOssenkoppele

Door Rik

Knipsel

Mijn naam is Rik Ossenkoppele. Ik ben senior onderzoeker bij het Alzheimercentrum Amsterdam. ​Mijn doel is om de ziekte van Alzheimer beter te begrijpen en uiteindelijk te genezen. Het onderzoek van ​mijn team richt zich op het zichtbaar maken en meten van kwaadaardige Alzheimer eiwitten met behulp van een hersenscan. ​

Via Twitter ​deel ik de nieuwste inzichten en wissel ik kennis uit met wetenschappers en andere geïnteresseerden vanuit de hele wereld.

Volg Rik Ossenkoppele op Twitter!

@thewakeup.sisters

Door Agnes en Mandy

the-wakeupsisters

Wakker worden!
Wij van the wakeup sisters geven je een kijkje op de PACU (Post Anasthesia Care Unit). Voor en na hun operatie dragen wij zorg voor onze patiënten, en dat is alles behalve slaapverwekkend! Maak kennis met ons werk als High Care verpleegkundige. En kijk gezellig met ons mee.

Volg the wake-up sisters op Instagram!

@meisjes.van.de.anesthesie

Jacko, Saskia en Eva

meisjes.van_.de_.anesthesie

Wij laten je zien waarom ons werk meer is dan koffie drinken en sudoku’s maken. Anesthesie betekent ‘niet voelen’, dus overal in het ziekenhuis waar mensen geen pijn mogen/willen voelen, komen wij in actie. Onze thuisbasis is het OK-complex. Benieuwd hoe wij het hoofd koel houden?

Wie weet word je wel zo enthousiast dat je ook bij ons wil komen werken! We zullen je met veel plezier ontvangen!

Volg meisjes.van.de.anesthesie
 op Instagram!

@AlzheimerAmsterdam

Astrid

lizetbeek.nl-astrid-1-3

Ik ben Astrid Hooghiemstra, senior onderzoeker én verantwoordelijk voor de website en de social media van het Alzheimercentrum Amsterdam. Ik zie het als een uitdaging om de resultaten van wetenschappelijk onderzoek begrijpelijk te maken voor iedereen. Op de kanalen van het Alzheimercentrum vind je nieuws over onderzoek, patiëntenzorg en het team.

Volg ons Alzheimer Centrum via facebook Alzheimer Amsterdam of via hun twitteraccount AlzheimerAms