Wendy: “Als support professional ben je ‘always on the (digital) run'”

Wendy is secretaresse van de Raad van Bestuur. Wij stelden haar een paar vragen over haar werk.

  1. Waarom werk jij bij VUmc?
    Werken bij VUmc is werken in een dynamische (werk)omgeving waar enorm veel gebeurt. Ik werk voor én met een professioneel en ambitieus team. Samen leggen we de lat graag hoog en streven we naar het allerbeste resultaat. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze patiënten.
  2. Wat doe jij binnen VUmc?
    Ik ben sinds 2014 verbonden aan VUmc. Begonnen als senior secretaresse bij de afdeling Interne Geneeskunde, sectie Ouderengeneeskunde en vervolgens als hoofd secretariaat van het divisiebureau van divisie II/III. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij dienst bestuurlijke en juridische zaken (BJZ), als management assistent raad van bestuur.
  3. Wat maakt jouw werk zo leuk?
    Als support professional ben je ‘always on the (digital) run’. Mijn jarenlange ervaring als ‘bureau manager’ en ‘personal assistant’, bij diverse bedrijven en organisaties, zet ik graag in ten gunste van de raad van bestuur. Ik krijg energie van een echte spin-in-het-web rol en met plezier stel ik graag orde op zaken in de chaos.