Rondleidingen, stoelmassages en een netwerklunch op Secretaressedag

Eén keer per jaar, op Secretaressedag, worden de secretaresses van Amsterdam UMC in het zonnetje gezet. Zowel op locatie AMC als bij VUmc kunnen ze deelnemen aan bijzondere activiteiten.

Kernwoord bij locatie AMC is ontspanning. Op het G/F-plein (Verheijplein) krijgen secretaresses die zich daarvoor hebben opgegeven een heerlijke stoelmassage. Het contact met collega’s komt ruim aan bod tijdens de netwerklunch in The Box. Het Secretaressenetwerk organiseert deze bijeenkomst.

De Secretary Circle van VUmc begint met koffie in de vergaderzaal van de Raad van Bestuur. Daarna volgt een rondleiding op een van de vele afdelingen die graag de deuren voor hen openen. Ze bezoeken als een van de eersten het nieuwe Imaging Center, kijken rond in het O|2-gebouw en het mortuarium, komen erachter hoe een hersenoperatie in zijn werk gaat en waarom het team neurochirurgie zo gepassioneerd is. En ook dit jaar is het weer mogelijk om een kijkje te nemen op ons helikopterplatform!

Aan alle secretaresses van Amsterdam UMC, bedankt voor jullie tomeloze inzet, geduld en goedlachse service die jullie dagelijks bieden aan onze (zorg)professionals!