Onze medewerkers van team werving & selectie kunnen je alles vertellen over onze vacatures en jouw mogelijkheden binnen Amsterdam UMC, locatie VUmc.
Klik op de foto’s van de adviseurs om te kijken in welk gebied zij zijn gespecialiseerd en neem contact met ze op.

Faisca Stuiver

Faisca Stuiver

Recruitment Adviseur voor analisten, laboranten, apotheek en medische techniek

06-10669317
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

Over mij

Ik ben mijn loopbaan begonnen als P&O assistent en vervolgens als recruiter bij KLM. Na vijf jaar bij KLM te hebben gewerkt, heb ik mijn loopbaan vervolgd bij woonwinkel LifeStyle als personeelsfunctionaris. Vervolgens ben ik als medewerker P&O aan de slag gegaan bij pensioenverzekeraar Zwitserleven. Sinds maart 2010 werk ik bij VUmc. Eerst als medewerker P&O en sinds 2012 ben ik intern doorgestroomd naar de functie van recruiter.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik als recruitment adviseur verantwoordelijk voor ben zijn: apotheek, analisten, laboranten, inclusief de opleidingsplekken, en medische techniek.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen VUmc en dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 56 35 en/of f.stuiver@amsterdamumc.nl
Lieke Stoelers

Lieke Stoelers

Recruitment Adviseur voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen en O.K. personeel. Inclusief alle opleidingen.

020-444 87 09
Werkdagen

in de even weken op vrijdag vrij

Over mij

Lang geleden ben ik gestart in de media en entertainment. Na hier jaren werkzaam geweest te zijn in verschillende functies ben ik bij toeval in het recruitmentvak gerold. Hier heb ik volledig mijn draai in gevonden en na vele jaren werkzaam geweest te zijn als bureaurecruiter bij diverse bureaus, heb ik de overstap naar Amsterdam UMC locatie VUmc gemaakt. De dynamiek, het grote aantal nieuwe collega's, de ontwikkelingen in de markt en het vakgebied, en de grote afwisseling in de werkzaamheden en samenwerkingen geven mij veel energie en maken mij blij.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik als recruitment en arbeidsmarkt adviseur verantwoordelijk voor ben zijn: (gespecialiseerd) verpleegkundigen voor alle afdelingen, inclusief HBO-V duaal/MBO BBL en specialisatie opleidingsplekken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de vacatures op de OK, inclusief opleidingsplekken voor operatie assistent of anesthesie medewerker.

Meer weten?

Wil je meer weten over een carrière als verpleegkundige of een baan op onze OK, bekijk onze vacatures of neem contact met mij op via 020-444 5635 en/of l.stoelers@amsterdamumc.nl
Anne Drost

Anne Drost

Recruiter voor AIOS/ANIOS, artsen/specialisten, paramedici, onderwijs, communicatie-, financiële- en overige staffuncties

020 - 444 45 29
Werkdagen

Maandag t/m donderdag

Over mij

Na mijn opleiding Communicatiewetenschappen ben ik per toeval in het recruitmentvak gerold en kwam ik erachter dat het werk als recruiter goed bij mij past. Het contact met veel mensen van verschillende niveaus, daarbij een adviserende rol innemen en mensen kunnen helpen vind ik het leukst aan mijn vak. Na 2,5 jaar te hebben gewerkt aan de bureauzijde kwam ik erachter dat ik weg wilde uit de commerciële omgeving waar ik in zat, dat ik graag met en voor mensen wil werken en niet in mijn eentje verantwoordelijk ben voor successen. De omgeving waar ik naar op zoek ging moest voor mij professioneel zijn, maar nog belangrijker gericht op de mens en onderlinge samenwerking om met elkaar iets te bereiken. Deze omgeving heb ik gevonden bij het VUmc, waar ik sinds oktober 2017 werkzaam ben als Recruiter.

Vakgebieden

Binnen het team werving & selectie begeleid en adviseer ik afdelingen bij vacatures, wervingsacties en selectieprocedures specifiek voor AIOS/ANIOS, artsen/specialisten, paramedici, communicatie-, financiële- en overige staffuncties.

Meer weten?

Mocht je interesse hebben of vragen m.b.t. deze specifieke vakgebieden en je wilt graag werken bij VUmc dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 5635 en/of a.drost@amsterdamumc.nl
Brend de Jong

Brend de Jong

Recruiter voor wetenschappelijk onderzoek en ICT

020 - 444 87 04
Werkdagen

In de oneven weken op woensdag vrij

Over mij

Gedurende mijn opleiding Human Resource Management ben ik in aanraking gekomen met recruitment. Na mijn opleiding heb ik besloten mij hier graag verder in te willen ontwikkelen. Het innemen van een adviseursrol waarbij je vanuit jouw kennis met betrekking tot de arbeidsmarkt en de organisatie mensen helpt bij het vinden van een match is wat mij hier zo in aanspreekt. De beloning zit hem hierbij in het plezier waarmee iemand vervolgens zijn functie vervuld, waaruit blijkt dat iemand op de juiste plek binnen de organisatie zit en er sprake is van een win-win situatie. Het werken in een werkomgeving waarin het verlenen van hulp in alle lagen van de organisatie is terug te zien en gezamenlijke successen worden nagestreefd, maakt VUmc voor mij de perfecte werkplek.

Vakgebieden

Binnen het team werving & selectie begeleid en adviseer ik afdelingen bij vacatures, wervingsacties en selectieprocedures specifiek voor de functiegroepen wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, ICT en administratief/secretarieel.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen VUmc op bovenstaande gebieden dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 87 04  en/of b.dejong2@amsterdamumc.nl
Nathalie Haans

Nathalie Haans

Recruitment Adviseur a.i. voor facilitair bedrijf, project bureau huisvesting (PBH) en administratief secretariële functies.

020 - 444 84 61
Werkdagen

maandag, dinsdag, donderdag

Over mij

Ik ben mijn loopbaan gestart als een generalistische HR professional binnen de Financiële/Corporate sector. Het onderdeel Recruitment sprak mij altijd het meeste aan en heb dan ook besloten om als specialist verder te gaan. Eerst aan de bureauzijde als (commercieel) Recruitment Consultant, vervolgens als Corporate Recruiter en nu werk ik als zelfstandig interim Recruitment Professional. Mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen zorgen ervoor dat ik toegankelijk ben voor iedereen. Ik heb ruime ervaring met het aantrekken van talent op diverse niveaus.

Vakgebieden

In mijn rol als Recruitment Adviesur a.i. werk ik voornamelijk voor het Facilitair Bedrijf (FB). Ik zorg voor een optimale personeelsbezetting voor de afdelingen Logistiek, Transport, Patiënt voorzieningen, Tactische- en Operationele inkoop, Staf, Medische Techniek, Vastgoed, Voeding, Veiligheid & Services. Daarnaast ben ik er ook voor de unit Projectbureau Huisvesting (PBH). Het zijn diverse functies die uiteenlopen van technische tot logistieke en van administratieve tot staffuncties. En daarnaast voor alle administratieve secretariële functies.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen het Facilitair Bedrijf of Projectbureau Huisvesting, bekijk onze vacatures of neem contact met mij op via 020-4445635 en/of n.haans1@amsterdamumc.nl.