Onze recruiters kunnen je alles vertellen over onze vacatures en jouw mogelijkheden binnen VUmc. Klik op de foto’s van de adviseurs om te kijken in welk gebied zij zijn gespecialiseerd en neem contact op.

Luc Buurman

Luc Buurman

Recruiter | Vaste functies

06 25 71 60 13
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Wat ik het liefst doe in mijn werk is het creëren van een ervaring om anderen dichter bij hun doel te brengen. Dit doel is in de meeste gevallen het hebben van leuk en uitdagend werk. Na twee jaar gewerkt te hebben in een commerciële recruitmentomgeving heb ik begin 2017 de stap gezet naar een functie als corporate recruiter bij VUmc. Hier probeer  ik voor alle openstaande vacatures die onder mijn verantwoordelijkheid vallen een passende nieuwe collega te vinden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat elke sollicitant het gevoel heeft dat hij of zij eerlijk en goed behandeld wordt. Hier zet ik mij dagelijks voor in.
Cees Knottnerus

Cees Knottnerus

Recruiter | Vaste functies

06 10 66 60 10
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Over mij

Mensen met elkaar verbinden is wat ik graag doe. Na mijn studie begonnen als intercedent bij een uitzendbureau, ben ik daarna als recruiter gaan werken. Een aantal jaren geleden heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en sinds december 2014 werk ik bij VUmc. In mijn vrije tijd zing ik bij een popkoor, rijd ik graag motor en bezoek ik af en toe graag een theater/concert.

Vakgebieden

Wetenschappelijk onderzoek en administratief/secretarieel.
Faisca Stuiver

Faisca Stuiver

Recruiter | Vaste functies

06 10 66 93 17
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

Over mij

Ik ben mijn loopbaan begonnen als P&O assistent en vervolgens als recruiter bij KLM. Na vijf jaar bij KLM te hebben gewerkt, heb ik mijn loopbaan vervolgd bij woonwinkel LifeStyle als personeelsfunctionaris. Vervolgens ben ik als medewerker P&O aan de slag gegaan bij pensioenverzekeraar Zwitserleven. Sinds maart 2010 werk ik bij VUmc. Eerst als medewerker P&O en sinds 2012 ben ik intern doorgestroomd naar de functie van recruiter.

Vakgebieden

ANIOS/AIOS, (universitair) medisch specialisten, analisten, laboranten en medische techniek.
Lieke Stoelers

Lieke Stoelers

Recruiter | Vaste functies

06 10 66 63 15
Werkdagen

Maandag t/m vrijdag

Over mij

Lang geleden ben ik gestart in de media en entertainment. Na jaren werkzaam geweest te zijn in verschillende functies ben ik bij toeval in het recruitmentvak gerold. Hier heb ik mijn draai volledig gevonden en na jaren werkzaam geweest te zijn aan bureauzijde heb ik de overstap naar het VUmc gemaakt. De dynamiek, de ontwikkelingen in het vakgebied, de afwisseling in de werkzaamheden maken mij blij. Daarnaast krijg ik veel energie van mensen verbinden, adviseren en begeleiden in keuzes die ze kunnen maken.

Vakgebieden

Verpleegkundigen (inclusief verpleegkundige vervolgopleidingen) en OK-personeel.
Maureen Valies

Maureen Valies

Recruiter | Vaste functies

06 10 66 64 93
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tot 12.00 uur

Over mij

Met zes jaar werkervaring op het gebied van HRM ben ik op 1 januari 2008 gestart bij VUmc. Ruim twee jaar heb ik gewerkt op de personeelsadministratie van de divisie 'Kanker en Afweer'. Per 1 april 2010 ben ik overgestapt naar het nieuwe team Werving & Selectie. In deze dynamische omgeving voel ik me als een vis in het water. Naast mijn werk hou ik onder andere van fitness en lezen.

Vakgebieden

Onderwijs en paramedisch.
Fatiha Charifi

Fatiha Charifi

Recruiter | Flexibele functies

020 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Over mij

Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen als financieel/administratief stagiair binnen VUmc. Door tijdens mijn studie werkzaam te blijven bij het flexbureau ben ik erachter gekomen dat het HRM vak beter bij mij past door de afwisseling, mensen contact en de vele uitdagingen. Om die reden ben ik hier gebleven als consulent.

Vakgebied

Alle tijdelijke vacatures.
Wessel Haytink

Wessel Haytink

Recruiter | Teammanager

06 10 66 77 18
Werkdagen

Maandag t/m donderdag

Over mij

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool ben in eerste instantie het hotelwezen ingegaan, maar belandde al snel in de commerciële wereld. Na 5 jaar in de sales te hebben gewerkt besloot ik mijn commercieel talent te combineren met mijn passie voor mensen en ben ik aan de slag gegaan bij een werving & selectie bureau waar ik zowel nationale als internationale recruitment voor verschillende opdrachtgevers heb gedaan.