Onze recruiters kunnen je alles vertellen over onze vacatures en jouw mogelijkheden binnen VUmc. Klik op de foto’s van de adviseurs om te kijken in welk gebied zij zijn gespecialiseerd en neem contact op.

Christa Beijer

Christa Beijer

Recruiter | Flexibele functies

020 - 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Negen jaar ben ik werkzaam in de zorg, waar ik veel verschillende facetten van de zorg heb mogen leren kennen. Van ouderenzorg tot kraamzorg en van medewerker zorginzet tot consulent flexbureau bij VUmc. Ik heb een grote passie voor de zorg en het werken met mensen. Tijdens mijn werkzaamheden ‘’achter de schermen’’ ben ik er achter gekomen dat het HRM vak ook heel goed bij mij past. Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen er zal geen dag hetzelfde zijn, dat is iets waar ik veel energie van krijg!
Faisca Stuiver

Faisca Stuiver

Recruiter | Vaste functies

06 10 66 93 17
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

Over mij

Ik ben mijn loopbaan begonnen als P&O assistent en vervolgens als recruiter bij KLM. Na vijf jaar bij KLM te hebben gewerkt, heb ik mijn loopbaan vervolgd bij woonwinkel LifeStyle als personeelsfunctionaris. Vervolgens ben ik als medewerker P&O aan de slag gegaan bij pensioenverzekeraar Zwitserleven. Sinds maart 2010 werk ik bij VUmc. Eerst als medewerker P&O en sinds 2012 ben ik intern doorgestroomd naar de functie van recruiter.

Vakgebieden

ANIOS/AIOS, (universitair) medisch specialisten, analisten, laboranten en medische techniek.
Lieke Stoelers

Lieke Stoelers

Recruiter | Vaste functies

020 444 56 35
Werkdagen

Maandag t/m vrijdag t/m 16.00 uur

Over mij

Lang geleden ben ik gestart in de media en entertainment. Na jaren werkzaam geweest te zijn in verschillende functies ben ik bij toeval in het recruitmentvak gerold. Hier heb ik mijn draai volledig in gevonden en na jaren werkzaam geweest te zijn aan bureauzijde heb ik de overstap naar het VUmc gemaakt. De dynamiek, de ontwikkelingen in het vakgebied, de afwisseling in de werkzaamheden maken mij blij. Daarnaast krijg ik veel energie van mensen verbinden, adviseren en begeleiden in keuzes die ze kunnen maken.

Vakgebieden

Verpleegkundigen (inclusief verpleegkundige vervolgopleidingen) en OK-personeel.
Fatiha Charifi

Fatiha Charifi

Recruiter | Flexibele functies

020 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Over mij

Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen als financieel/administratief stagiair binnen VUmc. Door tijdens mijn studie werkzaam te blijven bij het flexbureau ben ik erachter gekomen dat het HRM vak beter bij mij past door de afwisseling, mensen contact en de vele uitdagingen. Om die reden ben ik hier gebleven als consulent.

Vakgebied

Alle tijdelijke vacatures.