Onze medewerkers van team werving & selectie kunnen je alles vertellen over onze vacatures en jouw mogelijkheden binnen VUmc. Klik op de foto’s van de adviseurs om te kijken in welk gebied zij zijn gespecialiseerd en neem contact op.

Faisca Stuiver

Faisca Stuiver

Analisten, laboranten en medische techniek

06 10 66 93 17
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

Over mij

Ik ben mijn loopbaan begonnen als P&O assistent en vervolgens als recruiter bij KLM. Na vijf jaar bij KLM te hebben gewerkt, heb ik mijn loopbaan vervolgd bij woonwinkel LifeStyle als personeelsfunctionaris. Vervolgens ben ik als medewerker P&O aan de slag gegaan bij pensioenverzekeraar Zwitserleven. Sinds maart 2010 werk ik bij VUmc. Eerst als medewerker P&O en sinds 2012 ben ik intern doorgestroomd naar de functie van recruiter.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik verantwoordelijk voor ben zijn: analisten, laboranten inclusief de opleidingsplekken en medische technologie.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen VUmc en dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 56 35 en/of f.stuiver@vumc.nl
Lieke Stoelers

Lieke Stoelers

(Gespecialiseerd) verpleegkundigen en OK personeel. Inclusief alle opleidingen.

020 444 56 35
Werkdagen

Maandag t/m vrijdag t/m 16.00 uur

Over mij

Lang geleden ben ik gestart in de media en entertainment. Na jaren werkzaam geweest te zijn in verschillende functies ben ik bij toeval in het recruitmentvak gerold. Hier heb ik mijn draai volledig in gevonden en na jaren werkzaam geweest te zijn aan bureauzijde heb ik de overstap naar het VUmc gemaakt. De dynamiek, de ontwikkelingen in het vakgebied, de afwisseling in de werkzaamheden maken mij blij.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik als recruitment adviseur verantwoordelijk voor ben zijn: (gespecialiseerd) verpleegkundigen voor alle afdelingen, inclusief HBO-V duaal/MBO BBL opleidingsplekken. Vacatures op de OK, inclusief opleidingsplekken voor operatie assistent of anesthesie medewerker.

Meer weten?

Wil je meer weten over een carrière als verpleegkundige of een baan op onze OK, bekijk onze vacatures of neem contact met mij op via 020-444 5635 en/of l.stoelers@vumc.nl
Anne Drost

Anne Drost

ICT, facilitair bedrijf, administratief/secretarieel en financieel

020 - 444 5635
Werkdagen

Maandag t/m donderdag

Over mij

Na mijn opleiding Communicatiewetenschappen ben ik per toeval in het recruitmentvak gerold en kwam ik erachter dat het werk als recruiter goed bij mij past. Het contact met veel mensen van verschillende niveaus, daarbij een adviserende rol innemen en mensen te kunnen helpen vind ik het leukst aan mijn vak. Na 2,5 jaar te hebben gewerkt aan de bureauzijde kwam ik erachter dat ik weg wilde uit de commerciële omgeving waar ik in zat, dat ik graag met en voor mensen wil werken en niet in mijn eentje verantwoordelijk ben voor successen. De omgeving waar ik naar op zoek ging moest voor mij professioneel zijn, maar nog belangrijker gericht op de mens en onderlinge samenwerking om met elkaar iets te bereiken. Deze omgeving heb ik gevonden bij het VUmc, waar ik sinds oktober werkzaam ben als Recruiter.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik verantwoordelijk voor ben zijn: ICT, administratief/secretarieel, de vacatures voor ons facilitair bedrijf en Bedrijfsadministratie, Informatiemanagement en Zorgadministratie (BIZA).

Meer weten?

Mocht je interesse hebben of vragen m.b.t. deze specifieke vakgebieden en je wilt graag werken bij VUmc dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 5635 en/of a.drost@vumc.nl
Dionne Mooijer

Dionne Mooijer

ANIOS/AIOS, artsen en specialisten, apotheek, paramedici

020 - 444 5635
Werkdagen

Maandag t/m vrijdag t/m 16.00 uur

Over mij

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest aan bureauzijde in de zorg, heb ik de overstap gemaakt naar VUmc. De academische setting en de dynamiek van de organisatie vind ik een leuke uitdaging en zorgt ervoor dat ik mij goed kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Vakgebieden

De vakgebieden waar ik verantwoordelijk voor ben zijn: ANIOS/AIOS, artsen en specialisten, apotheek, paramedici en onderwijs.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden bij VUmc binnen deze vakgebieden dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 56 35  en/of d.mooijer@vumc.nl  
Anke Jurrema

Anke Jurrema

Recruitment medewerker

020 - 444 5635
Werkdagen

Dinsdag en Vrijdag

Vakgebieden

Binnen het team werving & selectie ondersteun ik de corporate recruiters en de recruitment adviseurs in de dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten?

Heb je vragen over vacatures dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 56 35  en/of a.jurrema@vumc.nl
Evelien Hoozemans

Evelien Hoozemans

Vaste functies; wetenschappelijk onderzoek, communicatie, stafdiensten

020 - 444 5635
Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Over mij

Ervaring in de zorgsector deed ik voor het eerst op in het UMC Utrecht. Ik begon naast mijn studie Communicatiewetenschap als baliemedewerker personeel en vervulde vervolgens een aantal jaar verschillende functies binnen het UMC Utrecht, waaronder ook de functie van adviseur arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Na vergelijkbare functies in het St. Antonius Ziekenhuis, CWZ en zorginstelling Aafje te hebben uitgevoerd, vervul ik nu met veel plezier de functie van recruitment- en arbeidsmarktadviseur bij VUmc.

Vakgebieden

Binnen het team werving & selectie begeleid en adviseer ik afdelingen bij vacatures, wervingsacties, selectieprocedures en op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie specifiek op de functiegroepen wetenschappelijk onderzoek, communicatie en staf.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen VUmc op bovenstaande gebieden dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 56 35  en/of e.hoozemans@vumc.nl