Onze medewerkers van Team Flexbureau kunnen je alles vertellen over onze vacatures en jouw mogelijkheden binnen VUmc. Klik op de foto’s van de adviseurs om te kijken in welk gebied zij zijn gespecialiseerd en neem contact op.

Natasja van Beek

Natasja van Beek

Medewerker backoffice

020 - 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 13.30 uur

Anke Jurrema

Anke Jurrema

Consulent, verantwoordelijk voor tijdelijke opdrachten

020 - 444 1444
Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Vakgebieden

Binnen het team Flexbureau ben ik als consulent verantwoordelijk voor de tijdelijke opdrachten.
Christa Beuker

Christa Beuker

Consulent, verantwoordelijk voor de verpleegkundigen

020 - 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Over mij

Negen jaar ben ik werkzaam in de zorg, waar ik veel verschillende facetten van de zorg heb mogen leren kennen. Van ouderenzorg tot kraamzorg en van medewerker zorginzet tot consulent flexbureau bij VUmc. Ik heb een grote passie voor de zorg en het werken met mensen. Tijdens mijn werkzaamheden "achter de schermen" ben ik er achter gekomen dat het HRM vak ook heel goed bij mij past. Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen er zal geen dag hetzelfde zijn, dat is iets waar ik veel energie van krijg!

Vakgebieden

Binnen het team flexbureau ben ik verantwoordelijke voor de tijdelijke aanvragen met betrekking tot verpleegkundigen. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden als verpleegkundige op flexbasis dan ben ik bereikbaar op 020 - 444 14 44 en/of c.beuker@amsterdamumc.nl  
Fatiha Charifi

Fatiha Charifi

Consulent, verantwoordelijk voor de voedingsassistenten

020 444 1444
Werkdagen

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Over mij

Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen als financieel/administratief stagiair binnen VUmc. Door tijdens mijn studie werkzaam te blijven bij het flexbureau ben ik erachter gekomen dat het HRM vak beter bij mij past door de afwisseling, mensen contact en de vele uitdagingen. Om die reden ben ik hier gebleven als consulent.

Vakgebied

Binnen team flexbureau ben ik verantwoordelijk voor alle tijdelijke aanvragen met betrekking tot voedingsassistenten en tijdelijke opdrachten. Wil jij meer weten over mogelijkheden als voedingsassistent op basis van een flexcontract of ben je op zoek naar een tijdelijk opdracht, bekijk onze opdrachten of neem contact met mij op via 020-444 14 44 en/of f.charifi@amsterdamumc.nl