Elk jaar in september starten binnen Amsterdam UMC de opleidingen verpleegkunde MBO-V BBL en HBO-V Duaal. Ben jij zorgzaam, stressbestendig en wil je graag iets voor andere betekenen? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar je elke dag leert? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige verpleegkundige in opleiding!

Tijdens onze opleidingen maak je in het eerste jaar kennis met de praktijk en ga je vanaf het tweede jaar aan de slag als werknemer en kan jij dus direct jouw steentje bijdragen aan de zorg voor onze patiƫnten!

MBO-V BBL
De mbo-opleiding verpleegkunde duurt vier jaar. In het eerste jaar ga je naar school en leer je de basis van het vak. Vanaf het tweede jaar ben je werknemer bij Amsterdam UMC, locatie VUmc, en wissel je het werken af met leren. In het werk word je begeleid door een gediplomeerde collega.

HBO-V Duaal
De opleiding hbo verpleegkunde kun je bij Amsterdam UMC, locatie VUmc volgen als duaal traject en duurt vier jaar. In het eerste jaar volg je het voltijdprogramma. Je gaat naar school en loopt een korte stage in Amsterdam UMC, locatie VUmc of eventueel locatie AMC.

Meer informatie?
Amsterdam UMC, locatie VUmc organiseert webinars op verschillende momenten waarbij jij meer informatie krijgt over de inhoud van de opleiding en waar je de mogelijkheid hebt om jouw vragen te stellen.

De webinars vinden plaats op woensdag 13 januari en donderdag 11 februari. Voor mbo-v start de webinar om 19.00 uur en voor hbo-v om 20.00 uur. Meer informatie over de opleiding vind je via de volgende links:
mbo-v: https://www.vumc.nl/educatie/onze-opleidingen/opleidingsdetail/verpleegkunde-mbo-v-werkenleren-bbl.htm
hbo-v: https://www.vumc.nl/educatie/onze-opleidingen/opleidingsdetail/verpleegkunde-hbo-v-werkenleren-duaal.htm

Wil jij je vast inschrijven voor het webinar van 13 januari? Dat kan! Klik hier voor mbo-v en hier voor hbo-v.