Hallo. Wij zijn Amsterdam UMC

Het AMC en VUmc bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. Per 7 juni 2018 zijn wij Amsterdam UMC.

De ‘fusie’ betekent dat de beide huizen als één geheel worden aangestuurd. In Amsterdam UMC werken meer dan 15.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc.

Voorop staan onze ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. We willen onze patiënten het allerbeste bieden wat de moderne geneeskunde kan bereiken. Daarbij gaan we bij voorkeur uit van wetenschap die we binnen eigen onderzoekszwaartepunten hebben ontwikkeld en waarin we internationaal excelleren. Onze studenten leiden we zodanig op dat zij de komende decennia in staat zijn de allerbeste gezondheidszorg te leveren of een bijdrage leveren aan wetenschap op topniveau.

Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen. Welkom bij Amsterdam UMC.

Werken bij locatie VUmc

Werken bij locatie AMCJongVUmc

JongVumc is een platform voor jonge medewerkers, waar men elkaar ontmoet, inspireert en stimuleert!

Jong VUmc probeert dwarsverbanden te leggen door heel locatie VUmc heen door middel van zinvolle ontmoetingen in de vorm van denktenks, borrels en workshops!

Voor wie?
Jonge, enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om mee te denken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar jongvumc@vumc.nl